Thursday, 13 November 2014

Rania ] Bila Dah Pandai...


Assalamualaikum..

My solehah yang bijak berbicara ni selalu nya akan tanya kita macam-macam sampai kita sendiri tak bole nak jawab.. Then bila dia tanya tu, dia nak kita fokus pada die.. Kalau kita sambil lewa jer nanti dia merajuk..

Sekarang ni dia nak mandi sendiri.. Bila dia masuk bilik air, siap pesan awal-awal sebelum tutup pintu, "Ibu jangan tengok adik yer, nanti malu.." Tapi me biasanya akan berdiri di depan pintu jer.. Pantau dari luar..biasa nya dia mandi lama.. Kena sabun badan, syampu kepala..berus gigi sekali..

Bila dah habis mandi pandai pakai baju sendiri.. siap sikat rambut pakai bedak sekali..kalau duduk depan cermin tu menyanyi lagi...






video






No comments:

Post a Comment