Sunday, 31 December 2017

HoMeStAy : Di aLoR GaJaH, MeLaKa

Assalamualaikum..

Bismillahirrahmannirrohim..
(Dengan nama Allah Yang Pemurah Lagi Penyayang..)

nak buat iklan sikit kat sini.. Homestay.. sesaper nak mencari rumah tumpangan @ penginapan untuk kunjungan adalah sangat dialu-alukan..area melaka, ALOR GAJAH..


ALAMAT : NO. 193, JALAN SELASIH 5,
TAMAN SRI BAYU
78000 ALOR GAJAH
MELAKA
  • Ruang tamu yang luas
  • 3 Bilik Tidur
  • 1 Bilik Air






KEMUDAHAN PENGINAPAN 
  • Setiap bilik dilengkapi dengan kipas angin
  • Ruang tamu lengkap dengan TV dan astro serta Sofa
  • Dapur dilengkapi dengan cerek elektrik, peti sejuk, pinggan mangkuk dan dapur memasak
  • Ruang makan yang luas dan selesa.
  • Mesin basuh disediakan.
Berhampiran dengan tempat-tempat menarik :
  • 3 minit (1 km) ke terminal bas Alor Gajah
  • 9 minit (6.1 km) ke kampus UiTM, Lendu, Melaka
  • 7 minit (5.1 km) ke Air Panas Gadek
  • 13 minit (11.1) km ke A Famosa Resort
  • 13 minit (13 km) ke Tesco, Cheng, Melaka
  • 15 minit (15 km) ke Stadium Hang Jebat, Melaka
  • 17 minit (16 km) ke Tampin
  • 17 minit (14.9 km) ke Masjid Tanah
  • 26 minit (24.5 km) ke Tanjung Bidara
  • 30 minit (25.6 km) ke bandar  
  • Berhampiran dengan Masjid Daerah Alor Gajah (al-Rasyidin)    


    *MUSLIM SAHAJA
Untuk tempahan dan keterangan lanjut sila hubungi:
PUAN MARIAM BINTI THAMBI
017-2131203/012-2695106

Tuesday, 28 February 2017

Kakak Rania Turns 6th on 24.02.2017...


Assalamualaikum...

Happy birthday kakak Rania Aleesya ke 6..

#thbirthdayrania
#24022017
#6yearsold



PHOTOBook...Print gambar Murah..



Assalamualaikum..

Nak share dengan korg2 di luar sana..moh ler beli photobook dgn harga yang murah di 11street.my atau pun di lazada. Harga memang berbaloi murah kaw-kaw punye.. pastu service photo book pon tip top..kualiti gambar yang print pun memuaskan..

 Me memang recommended sgt dengan photobook..

Total me buat softcover photobook utk 1 buku RM11 saja.. ada 40 pages..
Me dah buat 6 buku setakat ni..n akan ada nak buat lagi nnt...



 



nota tangan : gambar adalah kenangan.. kalau lost memory (enset/camera/dll) gmbar still ada utk kta tengok..