Wednesday, 19 August 2015

Fenomena RoboCar Poli..


Assalamualaikum..

Semenjak ada cerita kartun ni, kemain lagi my kids tengok siap berulang-ulang siaran lagi dekat channel 611 tu..aduu..duu..tu belum lagi dengan mainan robocar poli ni..

Memang dari dulu lagi dorang nak mainan ni tapi masa mula-mula keluar dulu mahei sikit harganya.. skang ni kat pasar malam berlambak jual mainan ni..kalau g pasar malam jer tak sah kalau tak jejak barang jual mainan ni.. aritu dah beli set yang kecik tu, la ni nak yang besar pulak.. hmm ikut kan aje..dah rezeki korang..tolak duit raya yer..ngeh..ngeh..

Boleh tukar jadi robot n kereta..


2 ketui ni dah 25 hengget..adoi.. barang skang ni mahei-mahei semua..


Seronok sangat dapat mainan ni kan.. sekejap jer tu lepas dah puas main tu simpan dalam stor la kot..
muka puas dapat jugak pujuk ibu nak mainan ni akhir nya.. jaga leklok yer, nanti adik baby takyah beli mainan lagi dah..pakai jer yang korang punye, turun temurun jimat duit sikit.. huhu




No comments:

Post a Comment