Monday, 15 December 2014

Hari Minggu ] Jom Jalan-Jalan


Assalamualaikum..

Macam biasa hujung minggu bersama my kids.. Hari weekdays dorang tinggal umah atuk ngan nenek kat sungai lui..Rindu yang amat bila dorang xde nears dengan kita..

Perbincangan serius adik beradik..... "ke mana arah tuju kita ni bang..?" ... ayah ajak gi ioi mall Putrajaya..Yeay!!..


My lovely kids...



Ini ntah ke berapa kali pergi ke ioi mall.. Macam bosan sikit sebab kalau hujung minggu biasa nya sesak sikit, but parking still tak berbayar lagi..Nanti sikit hari lagi masuk kena charge la yer..

Yang me suka kalau pergi ioi mall ni sebab ade Tesco.. Boleh shopping groceries kat sini guna kad Tesco..

Jalan-jalan sebagai pengganti exercise.. My rania dalam HomePro.. Menjual pelbagai alat hiasan dalaman serta segala kelengkapan rumah.



Melepak sekejap di ioi.. lepas tu ke alamanda pulak kita yer..Me n beautiful doter... 


Selfie dengan ibu sikit...

p/s: Bila la mood ke dapur ni nak muncul..asyik gantung kuali jer since me got fever last weeks..



1 comment:

  1. amboiiii pandai nyer 2 beradik ni berposing...

    ReplyDelete